Cholley Crema restructuranta superactiva 50 ml

719V

Aceasta extraordinara crema hidratanta si tonifianta intinde si intareste pielea fetei, gatului, barbiei si decolteului. Din punct de vedere anatomic, aceste zone sunt supuse mai multor miscari si sunt lipsite de sustinerea unor grupe mari de muschi.  In consecinta, aceste zone sunt susceptibile de pierderea elastcitatii (ex. barbie dubla) si formarea unor riduri adanci.
Crema Restructuranta Hiperactiva Cholley faciliteaza producerea de noi fibre de colagen si elastina printr-o nanostructura avansata, ECM Moduline, a carei actiune da rezultate remarcabile.
ECM (Matrice extracelulara) Moduline este o molecula Hi-tech care se leaga prin receptori speciali de suprafata membranei celulare pentru a declansa producerea unei proteine speciale numite Smad Complex. Aceasta proteina migreaza in nucleul celulei, unde sporeste producerea matricei extra-celulare (ie. colagen, acid hialuronic, etc.)
EMC Moduline joaca un rol cheie in regenerarea matricei extra-celulare prin:
• Stimularea sintezei proteinelor
• Inhibarea enzimelor care distrug colagenul.
Testele clinice au demonstrat eficienta ECM Moduline in diminuarea ridurilor faciale pana la 45%. Crema Restructuranta Hiperactiva Cholley combina actiunea anti-aging a ECM Moduline cu proprietatile puternic astringente a fitoextractelor selectate si a zaharurilor complexe pentru o actiune de tonifiere intensa. Creste elasticitatea si fermitatea pielii avand un efect satisfacator si rezultate vizibile imediate.

178,50 lei cu TVA

Asocieri